ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7/8 ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ

 

Την ωρα που οι τοπικοί άρχοντες του τόπου μας στήνουν φιέστα στα Άγραφα και έχουν μάλιστα το θράσος να του δίνουν και ιστορικό χαρακτήρα, το Αγροτικό Ιατρείο της Γρανίτσας παραμένει κλειστό.

Ενώ συζητούν για χρηματοδοτήσεις πολυδάπανων έργων που καμία βελτίωση δεν θα φέρουν στην καθημερινότητα μας (πίστες κανοε καγιάκ, κλπ), την ίδια στιγμή Κέντρο Υγείας και Αγροτικά Ιατρεία είτε υπολειτουργούν, είτε παραμένουν κλειστά βάζοντας σε σοβαρό κίνδυνο τις ζωές μας.

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγράφων κάτω από της διαμορφωμένες αυτές συνθήκες παίρνει την πρωτοβουλία να καλέσει την Κυριακή 7/8 και ώρα 11:00 έξω από το Αγροτικό Ιατρείο Γρανίτσας, κατοίκους της Γρανίτσας και της ευρύτερης περιοχής να απαιτήσουμε να ανοίξει άμεσα το Αγροτικό Ιατρείο στελεχωμένο από μόνιμο ιατρικό προσωπικό που θα εξασφαλίσει την συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία του. Να απαιτήσουμε επίσης την πλήρη λειτουργία του Κ.Υ. Φραγκιστας και όλων των Αγροτικών Ιατρείων του δήμου μας εξοπλισμένα με τον επαρκή τεχνολογικό εξοπλισμό και με μόνιμο εξειδικευμένο ιατρικό δυναμικό που θα χρηματοδοτείτε εξολοκλήρου από τον κρατικό προϋπολογισμό.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7/8 ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ

 

Διεκδικούμε:

  • Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία για όλους. Να καταργηθεί κάθε επιχειρηματική δράση στον κλάδο της υγείας.
  • Άμεσες προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού χρηματοδοτούμενες εξολοκλήρου από τον κρατικό προϋπολογισμό.

ΚΑΛΕΣΜΑ Λ.Ε. 

Advertisements