Απετουμε πληρη λειτουργια του Κ.Υ. Φραγκιστας & των αγροτικων ιατρειων

13087741_873969319381379_4401997920867241541_nΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ

2/5/2016

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι συνταξιούχοι, όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας διαμαρτυρόμαστε για την πλήρη υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Δυτικής Φραγκίστας καθώς και των αγροτικών ιατρείων που έχουν απομείνει στην περιοχή μας. Στην κατάσταση που είναι αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες μας για υγειονομική κάλυψη. Αδυνατούν να καλύψουν τα επείγοντα περιστατικά που δημιουργούνται εκτάκτως και είναι συχνά στην περιοχή μας όπου οι περισσότεροι είναι υπερήλικες.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ακολουθώντας την πεπατημένη των προηγούμενων κυβερνήσεων, και μάλιστα με εξαιρετική επιτυχία, απαξιώνει πλήρως την πρωτοβάθμια υγειονομική φροντίδα.
Επειδή οι αποστάσεις στην περιοχή μας είναι μεγάλες, γίνεται απ’ όλους κατανοητό τι σημαίνει ή υποβάθμιση ή το κλείσιμο του ΚΥ στη Φραγκίστα. Δεν θα πρέπει να αρρωστήσει κανείς μας γιατί διαφορετικά θα είναι θέμα τύχης να πάμε στο νοσοκομείο του Καρπενήσιου. Το 2016 καλούμαστε να ζήσουμε χωρίς να έχουμε στοιχειώδη υγειονομική φροντίδα.
Ο δρόμος του αγώνα είναι μονόδρομος και καλούμε τους κατοίκους της περιοχής μας να αντιδράσουμε και να απαιτήσουμε την πλήρη λειτουργία του ΚΥ Φραγκίστας και των Αγροτικών Ιατρείων της περιοχής μας στελεχωμένα με το απαραίτητο προσωπικό.

 

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ. ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

 

Advertisements