Τι είναι η Λαϊκή Επιτροπή

SYMMAXIA_LOGOΤα οξυμένα προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα μας  με κορυφαίο αυτό της υγείας ανέδειξε μέσα από πλατιές συνελεύσεις την ανάγκη να συσταθεί η Λαϊκή Επιτροπή  στο δήμο μας. Πρόθεση της είναι η οργάνωση και συσπείρωση εργαζομένων, φτωχών αγροτών, επαγγελματιών, γυναικών και ανέργων  με σκοπό την δυναμική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν καθημερινά εξαιτίας της πολιτικής που ασκεί κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Λαϊκή Επιτροπή Δήμου Αγράφων, όπως και όλες οι Λαϊκές Επιτροπές, προσπαθεί να αυξήσει την δράση της στην έκφραση της ταξικής – λαϊκής αλληλεγγύης με στόχο η λαϊκή οικογένεια να σταθεί στα πόδια της και να πάρει την υπόθεση στα χέρια της διεκδικώντας όσα δικαιώματα της ανήκουν.

Η ταξική αλληλεγγύη που προτείνει η λαϊκή επιτροπή δεν μπαίνει στη λογική της φιλανθρωπίας και του εθελοντισμού που πολύ προωθούν συστηματικά. Μπαίνει ως μαχητική έκφραση στήριξης των ανέργων, των εργατικών οικογενειών και των παιδιών τους, θεωρώντας την ταξική αλληλεγγύη ως στοιχείο της συνολικής δράσης και όχι κάτι ξεχωριστό.

Το «Ένας για όλους και όλοι για έναν» είναι το σύνθημα που ενώνει, αγωνιστικά και οργανωμένα, όλους εμάς που πληγόμαστε απ’ την επίθεση του σάπιου πολιτικού συστήματος (πλουτοκρατίας, κυβερνήσεων, Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΔΝΤ).

 

Ένας για όλους και όλοι για έναν

Κανένας μόνος του στην κρίση

 

Έλα σε επαφή με την Λαϊκή Επιτροπή, για να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον, για να αντιμετωπίζουμε από κοινού τα προβλήματα που μας δημιουργεί η πολιτική στήριξης του κεφαλαίου, για να μην υπάρχει κανείς μόνος και αβοήθητος.

 

ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ

 ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Advertisements